Cine suntem?

Despre noi

Suntem o asociație non-profit a cărei misiune este să susțină sportivii care practică tenis pentru a-și atinge potențialul maxim. Asociația aduce împreună pasionații de sport și viața sănătoasă, oamenii care doresc să se implice în susținerea formării noilor generații de campioni în tenis. Împreună îi putem ajuta să își împlinească visele. Asociația My Wishes colaborează cu Scoală de Tenis Cristi Bănică pentru identificarea și susținerea copiilor talentați care își doresc să facă pasul spre marea performantă în tenis.

Echipa școlii de tenis este condusă de Cristi Bănică, antrenor coordonator, fost sportiv de performanță cu experiență în antrenorat de peste 20 de ani și mii de sportivi antrenați. Viziunea sa inovatoare de pregătire în echipă prin metode de învățare diferențiate și adaptate nivelului fiecărui copil a dus la înregistrarea unor performanțe remarcabile în plan național și internațional. Cristi și echipa sa fac deseori ca imposibilul să devină un simplu exercițiu de încălzire. Numeroși copii cu vârste între 3 și 16 ani sunt îndrumați cu multă grijă și dăruire, ca într-o mare familie. Prin lucrul în echipă, copiii sunt stimulați și motivați să învețe de la cei mai buni și să aspire permanent la performanțe și mai înalte.
Cristi Bănică
Antrenor Coordonator
Scopul meu principal este acela de a îndruma copiii către înalta perfomanță sau către o viață în care tenisul să fie o activitate zilnică. Visul meu este să-mi văd elevii jucând în ATP și WTA

MASCOTA ECHIPEI – HAITA DE LUPI

Pe teren ne simțim ca într-o haită de lupi. Lupii au performanțe fizice impresionante, ei fiind construiți pentru efort continuu și rezistență îndelungată. Sunt foarte rezistenți la durere și neînfricați în luptă. Acestor atribute li se alătură inteligența deosebită de care dau dovadă, lupii dezvoltând multiple tactici de vânătoare și reușind adesea să evite capcanele care-i vizează. Animale sociabile prin excelență, trăiesc de obicei în haite. Toți membrii haitei participă la creșterea puilor în mod egal.