Cine suntem?

Despre noi

Suntem o echipă de antrenori, foști sportivi de performanță cu experiență în antrenorat de peste 20 de ani și mii de sportivi antrenați. Echipa este condusă de Cristi Bănică, antrenor coordonator Tenis 10 la Centrul Național de Tenis București. Alături de el se află Dana Simionescu, preparator fizic, Alice Tientan Ling, mental trainer, precum și 3 antrenori – Dragoș Lupan, Ionuț Filișan și Bogdan Ciorbagiu, care aduc o contribuție importantă la dezvoltarea echipei. Viziunea sa inovatoare de pregătire în echipă prin metode de învățare diferențiate și adaptate nivelului fiecărui copil a dus la înregistrarea unor performanțe remarcabile în plan național și internațional.

Astfel Cristi și echipa sa fac deseori ca imposibilul să devină un simplu exercițiu de încălzire. Numeroși copii cu vârste între 3 și 16 ani sunt îndrumați cu multă grijă și dăruire, ca într-o mare familie. Prin lucrul în echipă, copiii sunt stimulați și motivați să învețe de la cei mai buni și să aspire permanent la performanțe și mai înalte.
Cristi Bănică

Antrenor Coordonator
Scopul meu principal este acela de a îndruma copiii către înalta perfomanță sau către o viață în care tenisul să fie o activitate zilnică. Visul meu este să-mi văd elevii jucând în ATP și WTA

Dana Simionescu

Antrenor pregătire fizică
Visul meu este ca sportivii cu care lucrez să aibă satisfacția unei condiții fizice ridicate și să-și atingă potențialul fizic maxim la antrenamente și în competiții

Alice Tientan Ling

Mental Trainer
Să-i ajut pe sportivi să realizeze că sunt capabili de lucruri extraordinare dacă iși descoperă propriul potențial

Ionuț Filișan

Antrenor
Visul meu este să fiu primul antrenor în scaun rulant care antrenează jucători pe circuit ITF, ATP, WTA

Dragoș Lupan

Antrenor
Sper ca cei mai mulți copii pe care îi antrenez să ajungă să facă performanță

Bogdan Ciorbagiu

Antrenor
Îmi doresc ca unul din copiii antrenați de mine să ajungă în primii 20 de jucători ai lumii la seniori

MASCOTA ECHIPEI – HAITA DE LUPI

Pe teren ne simțim ca într-o haită de lupi. Lupii au performanțe fizice impresionante, ei fiind construiți pentru efort continuu și rezistență îndelungată. Sunt foarte rezistenți la durere și neînfricați în luptă. Acestor atribute li se alătură inteligența deosebită de care dau dovadă, lupii dezvoltând multiple tactici de vânătoare și reușind adesea să evite capcanele care-i vizează. Animale sociabile prin excelență, trăiesc de obicei în haite. Toți membrii haitei participă la creșterea puilor în mod egal.